Aydın Büyükşehir’den çevre bakım seferberliği

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: “Vatandaşlarımızın sağlığını ve çevre planlamasını her zaman ön planda tutuyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Daha güzel, daha yaşanabilir, daha yeşil bir kent için faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın sağlığını ve çevre planlamasını her zaman ön planda tutuyoruz” dedi.

Aydın büyükşehir'den çevre bakım seferberliği
Aydın Büyükşehir’Den Çevre Bakım Seferberliği

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde temizlik ve bakım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçe Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından son olarak İncirliova ve Didim ilçeleri genelinde kapsamlı bir çalışma yaptı.

Aydin3
Aydın Büyükşehir'den Çevre Bakım Seferberliği

Ekipler, park, bahçe ve meydanların, yol ağındaki refüjlerde bulunan bitki ve ağaçların bakımının yanı sıra mevsimsel çiçeklerin dikim ve bakımına kadar birçok faaliyeti sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yüksek hava sıcaklığı dolayısıyla yangın çıkarabilecek otların temizliğine ayrı bir özen gösteriyor.

Aydin4
Aydın Büyükşehir'den Çevre Bakım Seferberliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın sağlığını ve çevre planlamasını her zaman ön planda tutuyoruz” dedi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz