Kahramankazan’da yeşil alan mesaisi

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda, mesire alanlarında ve yeşil alanlarda, sulama, bakım onarım, yabani ot temizliği ve çim biçme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde ekipler zamanla eskiyen, yıpranan, kırılan bankların onarma ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Aydın Mahalle Camii’nin bankları onarılarak vatandaşların rahatça dinlenebilmesi için yenilendi. Gazi İlköğretim Okulu’ndaki kırılan bank ve çardaklar da yine  tamir edilerek öğrencilerin daha konforlu bir ortamda eğitim görmeleri sağlandı.

Kahramankazan'da yeşil alan mesaisi
Kahramankazan’Da Yeşil Alan Mesaisi

Peyzaj çalışmaları sürüyor

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan yabani ot ve çim biçme çalışmalarına da devam ediyor.

Keresteciler Sanayi Sitesi yönetim binası çevresinde yabani ot biçme çalışmaları yapılarak sanayi sitesi temiz ve düzenli hale getirildi. Ayrıca Şehit Ali Anar Anadolu Lisesi, Erol Akıncı Parkı, Yıldırım Beyazıt Parkı ve Kayı Mahallesi Ulu Camii çevresinde yabani ot biçme çalışmaları gerçekleştirildi.

Kahramankazan3
Kahramankazan'da Yeşil Alan Mesaisi

Ekipler tarafından nüfus yoğunluğunun fazla olduğu sitelerde peyzaj alanlarında düzenli bakım ve çevre temizliği yapılıyor. Bu kapsamda Gündüzalp Sitesi, Kazan Birlik Sitesi ve Hakbirlik Sitesi’ndeki yabani ot ve çim biçime çalışmaları tamamlandı.

Kahramankazan2
Kahramankazan'da Yeşil Alan Mesaisi

Kırsal mahallelerde haşere ilaçlama

Kırsal mahallelerde yaz aylarında artan haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını ekipler aralıksız sürdürüyor. Sokaklar, köy konakları, imam evleri, mezarlıklar ve camilerin çevresindeki yeşil alanlarda ilaçlama yapılarak vatandaşların yaz aylarını rahat geçirmesi sağlanıyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz