Diyarbakır’da 6 milyon 836 bin kök kenevir ele geçirildi

Diyarbakır’da jandarma ekiplerince son bir haftada düzenlenen narko-terör operasyonlarında 6 milyon 836 bin kök kenevir ile 627 kilogram esrar ele geçirildi, 7 şüpheli tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca son bir haftada bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla; Lice ve Kulp İlçesinde icrasına başlanılan Narko-Terör operasyonları başarıyla devam etmektedir.

Diyarbakır’da 6 milyon 836 bin kök kenevir ele geçirildi
Diyarbakır’da 6 Milyon 836 Bin Kök Kenevir Ele Geçirildi

Devam eden operasyonlar kapsamında 6 milyon 48 bin kök kenevir bitkisi, 788 bin kök skunk bitkisi ve 627 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Kenevir/Skunk bitkisi numune alınmasını müteakip imha edilmiştir. Yakalanan 7 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna sevk edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz