3 ana arteri bağlayan kavşakta onarım

Esenyurt’ta trafiğin yoğun olduğu noktalarda güvenli akış için devam eden çalışmalar kapsamında sanayi noktalarını bağlayan Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan kavşakta “Geometrik Düzenleme ve Sinyalizasyon” çalışmaları başlatıldı. 

Esenyurt’ta 3 ana arteri bağlayan kavşak güvenli hale getiriliyor

Kavşak
3 Ana Arteri Bağlayan Kavşakta Onarım

Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan dörtyolda geometrik düzenleme ve sinyalizasyon çalışmalarını başlattı. İlçenin iki önemli noktası olan Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesini bağlayan yolda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri ile ortak çalışma yürütülüyor. Kavşakta yapılan altyapı çalışmalarının ardından sinyal direkleri takılarak refüj çalışmaları yapılacak. 

Esenyurt 3 ana arter kavsak 4
3 Ana Arteri Bağlayan Kavşakta Onarım

Esenyurt Belediyesi Ulaştırma Mühendisi Doğancan Aktaş, çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

“Selahattin Eyyubi Mahallesi 1587. Sokak ile 1618. Sokak kesiminde bulunmaktayız. Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesi arasında bağlantıyı sağlayan bu yolların açılmasıyla birlikte bulunmuş olduğumuz kesim Esenyurtlular için önemli bir uğrak noktasına dönüştü. Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak bu kavşakta bir sinyalize projesi üzerine çalıştık.

Esenyurt 3 ana arter kavsak 3
3 Ana Arteri Bağlayan Kavşakta Onarım

Ekipler sahada ve projenin uygulamasını yapıyorlar. Sinyal direkleri için gerekli beton blokların yerleştirmesi yapılıyor. Proje tamamlandığında bu yolu artık trafik ışıklı, sinyalli olarak Esenyurtluların kullanımına sunacağız. Kavşağı Esenyurtlular için daha güvenli ve daha konforlu bir hale getirmiş olacağız.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz