Keçiören Belediyesi’nden İstihdama Katkı

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara istihdam kapılarını aralamaya devam ediyor.

İşsizlik sorununa çözüm üretebilmek adına çalışmalarını sürdüren Kariyer Ofisi, iş arayan ile işveren arasında köprü kurarak vatandaşların iş bulma sürecine destek oluyor. Bu kapsamda Kariyer Ofisi’nde yapılan mülakat sonucu birçok kişi yeni işiyle buluşacak.

Keçiören belediyesi'nden i̇stihdama katkı
Keçiören Belediyesi’Nden İstihdama Katkı

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Atila Zorlu, işveren firma temsilcileri ve insan kaynakları yetkililerinin katıldığı, belediye hizmet binasında gerçekleştirilen mülakata vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

6j6a9425
Keçiören Belediyesi'nden İstihdama Katkı

Bir danışmanlık firmasının temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve bahçe işleri alanlarında görevlendirilmek üzere yapılan mülakatlar sonucu adaylar, mesleki deneyim ve iş kollarına göre işbaşı yapacak.

6j6a9462
Keçiören Belediyesi'nden İstihdama Katkı

Başvurular internet üzerinden

Ankara genelinde personel arayan işletmeler ile iş arayan vatandaşları kendi platformunda buluşturan Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılıyor. İş sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Keçiören Belediyesi web sitesi üzerinden Kariyer Ofisi’ne başvuru yaparak iş sahibi olabiliyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz